Par mani un blogu

Vita Karnīte

Vita Karnīte

Data warehouse analyst-programmer, data quality stakeholder and relentless storywriter and storyteller.

Datu noliktavu analītiķe-programmētāja, datu kvalitātes sargātāja (http://lv.linkedin.com/in/vitakarnite/)

Patīk mācīties, analizēt datus, meklēt sakarības un saprast, kā lietas darbojas. Algoritmi, kritēriji, nosacījumi u.t.t.

Kolekcionēju monētas, sēņoju, apkalpoju trīs kaķus, rakstu. (https://www.facebook.com/vita.karnite)

Ar mani sazināties varat – vita punkts karnite uz gmailu

 

Bloga formalitātes

Atruna

1. Neatbildu par jebkādiem zaudējumiem vai negūtiem ienākumiem, kas ir radušies vai varētu rasties izmantojot šeit publicēto informāciju.

Autortiesības

2. “Pēc noklusēšanas” visi raksti ir manis rakstīti. Ja pati neesmu raksta vai tā fragmenta autore, tas parasti tiek atspoguļots raksta tekstā. Lūdzu, pirms piedēvējat kāda raksta vai tā fragmenta autorību man, pārliecinieties, ka nav norādīts cits autors vai citāta avots! Pārpratumi taču nav vajadzīgi ne man, ne jums, vai ne?

3. Tiem rakstiem, kuriem autore esmu es, drīkstat izmantot visu šeit publicēto informāciju vai tās daļu nekomerciāliem nolūkiem un veidot atvasinātus darbus, ja vien tiek norādīts oriģināldarba autors un vietne.

4. Ja kādam no rakstiem ir norādīti autortiesību ierobežojumi, tad attiecīgajam rakstam spēkā ir tie. Ja kādam rakstam vai tā fragmentam ir cits autors, esiet sevišķi uzmanīgi, jo tad nav spēkā 3. punkts un paši atbildēsiet par sekām.

5. Ja kādam šķiet, ka šajā vietnē ir pārkāpums, visticamāk, tas varētu būt noticis netīšām un aicinu vispirms risināt situāciju sarunu ceļā – mana kontaktinformācija ir atrodama šīs sadaļas sākumā.

Komentēšana

6. Komentāri ir atļauti un gaidīti (!), taču to publiskošana tiek moderēta. Sagaidu, ka komentāri būs rakstīti pieklājīgā formā, literārā latviešu valodā, saturēs argumentus, kā arī attieksies uz raksta tēmu.

7. Paturu tiesības nepublicēt vai dzēst jebkuru komentāru bez papildus brīdinājuma vai saskaņošanas, kā arī nepamatojot iemeslu. Ceru, ka tāda nepieciešamība neradīsies, jo pieņemu viedokļu dažādību.

Patīkamu lasīšanu!

2 komentāri

  1. Vitiņ, tu visu padari aizraujošu un interesantu tā tik turpināt arī pati gribētu uztaisīt kādu blogu, bet diemžēl neprotu lai tev veicas!!!!!!!!!!!!!!!1

    Patīk

    Atbildēt

  2. Posted by Juris on 07/03/2011 at 22:47

    Bakalaurantūra – tas tik ir jaunvārds. Bet vispār šeit iemaldījos, jo draugs atsūtīja saiti uz “Hakeri un ēdnīcas direktors”, lasot to smējos. :)

    Patīk

    Atbildēt

Mans viedoklis: